PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Bedre lesbarhet   Original
Om oss
;

VI BYGGER SLIK DU ØNSKER

Vet du at

  • vi kommer på gratis tomtebefaring og snakker med deg om ditt drømmehus
  • vi bistår med vurderinger om muligheter ut fra tomteforhold, reguleringsbestemmelser, dispensasjoner, fradeling, kostnader etc.
  • vi tegner og bygger slik du ønsker selv om din "drømmebolig" enda ikke er blant våre hustyper
  • vi fremkommer med tilbud uten kostnad og forpliktelse for deg
  • vi bistår etter avtale med alt fra fradeling av tomt og helt fram til ferdigattest på huset

Fortell oss hva du drømmer om, - og vi hjelper deg på veien fra drøm til virkelighet!!

Her kan du se ulike filmer som viser litt mer om hvordan vi jobber i planleggings- og byggefasen:

 Klikk her for å se animasjonsfilmen med Sarah og Jens på vei til drømmehuset

 Klikk her for å se video av vår byggemetode med elementer

 Klikk her for å se presentasjonsfilm på Gründerdalen.no

Nedenfor kan du lese mer om oss og vår historie:

Konsmo Fabrikker AS er leverandør av hus, hytter, flermannsboliger, leilighetsbygg, skoler, barnehager, anleggsmoduler og andre ulike byggeprosjekter. Bedriften ble etablert i 1978, og fremstår i dag med solid og god økonomi, samt et eierskap med langsiktige målsetting. 

Vi innehar både kompetanse og erfaring til å være en kvalitetsleverandør i alle ledd. Kravet til kvalitet er ufravikelig for Konsmo Fabrikker. Vi setter vår ære i kvalitet på alle de felt hvor kvalitetsbegrepet har en mening. Erfaringen har vist at det er de som allerede har bygd Konsmo Hus som er våre beste ambassadører og selgere. Spør en som har bygd Konsmo Hus, pleier vi å anbefale.

Vi har to produksjonskonsepter betegnet som Konsmo Hus og Konsmo Modul:

Konsmo Hus
Elementbasert byggesystem, som i hovedsak er benyttet til hus, men også til hytter, garasjer, leilighetsbygg, barnehager, skoler og andre typer bygg/prosjekter.  Elementer, takstoler og bærende konstruksjoner produseres innendørs under optimale og tørre forhold, og er underlagt strenge rutiner og kvalitetskontroll.  Yttervegger er ferdig kledd utvendig, med vinduer og dører montert. Isolasjon og innvendig innredningsarbeider skjer tradisjonelt på byggeplass etter at huset er tettet og tørt.  Vi mener vårt system er en kvalitetssikring i forhold til flere parametre.  Ikke minst en fordel ved at huset blir fort reist og tett på byggeplass, med redusert tørke- og byggetid.

Konsmo Modul 

Ferdige moduler med tekniske installasjoner produsert under streng kvalitetskontroll i vår fabrikk på Konsmo.  Modulene monteres og kobles sammen på byggeplass.  Modulene våre brukes til leilighetsbygg, barnehager, skoler, kontorbygg, forlegninger og anleggsrigger.  Vi kaller det «skreddersydd hurtighet».  

Våre kunder 

Privatpersoner, offentlig sektor, samt profesjonelle utbyggere og aktører. Vi har hatt flere større prosjekter, nasjonalt og internasjonalt, i nært samarbeid med andre entreprenører og utbyggere. Dersom du er interessert i komplett leveranse eller delleveranser som byggesett, elementer, takstoler eller byggevarer: Ikke nøl med å ta kontakt for mer informasjon, og utfordre oss gjerne med en forespørsel. 

Annet

Bedriften har innført kildesortering i produksjonen, og produksjonsanlegget oppvarmes med gjenvinning av avfall. Produksjonssystemene våre er typegodkjent av SINTEF, og underlagt årlig kontroll. Konsmo Fabrikker AS innehar sentral godkjenning og er medlem av Boligprodusentenes Forening.  Vi er også godkjent lærebedrift, og ønsker å gi vårt bidrag for å utdanne morgendagens fagfolk.

 

undefined undefined undefined undefined undefined

 Klikk her for å se Ytelseserklæring

 

Personvernerklæring

 

ØNSKER DU KATALOG ELLER GRATIS TOMTEBEFARING - KLIKK HER: