PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Bedre lesbarhet   Original
Forhandlere Østlandsområdet
;

undefined

Vi søker forhandlere i Østlandsområdet; Follo, Ringerike og Romerike.

Boligprodusenten Konsmo Fabrikker AS ligger i Audnedal kommune, 4 mil Nord for Mandal og fremstår i dag som en hjørnesteinsbedrift med solid økonomi, et godt eierskap med langsiktige mål for virksomheten og deres omlag 170 ansatte.
Bedriften ble stiftet i 1978 og har siden produsert både modul- og elementbaserte boliger for vårt godt etablerte forhandlernettverk på Sør- og Østlandet, samt større boligprosjekter for både privat- og offentlig sektor i egen regi. 
Konsmo Fabrikker AS produserer og omsetter i dag boliger for ca. 350 mill. til våre kunder. Konsmo Fabrikker er blant landets ledende og mest erfarne boligleverandør innenfor sitt segment.

Vi har i dag et godt samarbeid med våre forhandlere representert på Østlandet (Drammensregionen, Asker og Bærum samt Vestfold), og ønsker å styrke vår posisjon ved å betjene andre distrikter der vi pr. i dag ikke er representert. 

Som forhandler av Konsmohus vil  du stå for salg, markedsføring, kundeoppfølging og byggeledelse med det ansvar og forpliktelser dette innebærer. Konsmo Fabrikker vil sørge for leveranse av komplette byggesett, besørge for arkitekt- og byggetegninger samt bistå med markedsmateriell og opplæring.

Konsmo Fabrikker er i dag representert med et eget avdelingskontor i Drammen som vil bistå nye forhandlere. Er du den vi leter etter, forutsettes det at du har den rette bransjekompetansen, ressurser og høy gjennomføringsevne til å drive egen virksomhet med eget team.Om du mener du har det som skal til for å for å lykkes med Konsmohus ditt distrikt, ønsker vi å høre fra deg. Send oss gjerne informasjon om deg og din erfaring/ ditt firma og dine mål som forhandler.

Kontaktperson:

Prosjektleder avd Øst.

Lars Berglund 

mob: 934 44 411

mail: lars.berglund@konsmohus.no